24 Temmuz 2008 Perşembe

Citroën Nemo



Yükleme kapasitesi, dinamik özellikleri, sağlam ve ekonomik yapısıyla ticaret hayatının gereksinimlerini eksiksiz karşılamak üzere üretilen Citroën Nemo, modern stili, iç yerleşimi, ergonomik kumanda düğmeleri, aydınlık ve güvenli iç alanı sayesinde kullanıcılara binek araç konforu da sunuyor.

Citroën’in Türkiye Distribütörü Baylas Otomotiv, hafif ticari araç kategorisinde Citroën Nemo Combi’yi Türk tüketicisiyle tanıştırdı. Yenilikçi, modern, dinamik özelikleri, kompakt dış görünüşü, geniş iç boyutları, rahatlığı, kolay kullanımı, sağlam yapısı ve düşük yakıt tüketimiyle Citroën Nemo, şehir ve iş yaşamının vazgeçilmez parçası olmaya aday. Mayıs ayı itibariyle satışa sunulan Citroën’in ilk yerli üretim aracı Nemo Combi’nin X 1.4HDI 4P modeli 27.050 YTL, SX 1.4 HDI 4P modeli 28.295 YTL’den satılıyor.

Konforlu yolculuk ve sürüş, geniş yükleme kapasitesi
Dış boyutlarına (3,86 m boy, 1,72 m genişlik ve 1,72 m yükseklik) rağmen, ticari araç dünyasına yepyeni bir stil katan dahice tasarımı sayesinde Citroën Nemo’da rahatça yolculuk edilebiliyor. 10 metrenin altında dönme çapıyla her türlü park alanına rahatça girebilen Citroën Nemo, çok sayıda aracın erişemediği manevraları rahatlıkla yapabilme yeteneğine sahip. 356 litre olan bagaj hacmi, arka koltukların katlanılmasıyla 884 litreye kadar arttırılabilen Citroën Nemo’nun yükleme hacmi ise arka koltukların yatırılmasıyla 2.5 m3’e yaklaşıyor. 180º asimetrik açılan arka kapıları, büyük sürgülü yan kapıları ve alçak yükleme eşiği ile pratik yükleme olanağı sunan Citroën Nemo, geniş iç hacmiyle yolcularına üst segment araca özel yaşam alanı sunuyor. Citroën Nemo, 15 inç lastikleri ve takviyeli çevre korumaları (genişletilmiş yan çıtalar, geniş ön tampon) gibi üstün donanım özellikleriyle en zor koşullarda bile konforlu bir sürüşü garantiliyor.

Ekonomik, güçlü, çevreye saygılı
Citroën Nemo, 20.000 km veya 1 yıl aralıklarla yapılan bakımlar ile bakım giderlerinde sağladığı tasarruf ve 100 km.de ortalama 4,5 litre yakıt tüketimi ile son derece ekonomik… Sınıfının en ekonomik motoruna sahip olan Citroën Nemo, gücünü 70 HP dizel motorundan alıyor. 1750 devirde 160 Nm/dev.dak torka sahip Citroën Nemo, kilometrede 123 g CO2 emisyonu ile çevreye saygılı bir araç olduğunu kanıtlıyor.

Ticaret hayatının gereklerini eksiksiz karşılamak üzere üretilen Citroën Nemo, hidrolik direksiyonu, kliması, radyo-CD çaları, elektrikli ön camları, elektrikli ve ısıtmalı yan aynaları, SX modellerinde ek olarak sunulan yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonu, tavan rayları, ön sis farları MP3 çaları ile aynı zamanda tam bir binek araç konforu da sunuyor. Nemo, standart olarak sunulan ABS, AFU, sürücü hava yastıkları, immobilizer, kabin ve yük bölmelerinin ayrı kumanda edilmesini sağlayan üç fonksiyonlu uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi ile de güvenli sürüş ve yolculuklar sunuyor.

Hiç yorum yok: