20 Temmuz 2008 Pazar

Yeni BMW X5 Tuning



Bavyeralı üretici BMW'nin ilk SUV denemesi olan X5 tanıtıldığı günden bugüne oldukça sevildi. İlk nesilinde olduğu gibi ikinci nesli ile de aynı başarıyı devam ettiren X5 modifiye firmalarının da gözünden kaçmıyor. Alman tuning firması Hartge, BMW'nin 4x4 arazi aracı X5 için geliştirdiği yeni bir body kit seçeneğini tanıttı.

BMW modifiyesinde uzmanlaşmış olan Hartge de ikinci nesil X5’e kafayı takan firmalardan biri. Hartge mühendisleri ellerine aldıkları X5’in ilk olarak ön tamponunu değiştirmişler. Daha kaslı bir görünüme sahip olan yeni ön tampon X5’e arazi aracından çok spor otomobil görünümü kazandırıyor.

Yan görünümde ise ince profilli lastikler ve daha büyük jantlar dikkatimizi çekiyor. Kapların altında yer alan basamaklar hem aerodinamik yapıyı iyileştirirken X5’in arazi aracı karakterini de vurguluyor.Arka tamponda ise egzoz çıkışlarını içine alan ve difüzöre sahip olan bir tampon altı eki kullanılmış.

İkinci nesil X5 için yapılan çalışmaların bununla sınırlı kalmayacağına eminiz ve biliyoruz ki kısa bir süre içersinde yepyeni X5’lerle karşılaşacağız.

1 yorum:

Trivago dedi ki...

bazı orjinal tuning ekipmanlarıni yakıştıramıyorum otomobillere