17 Ağustos 2012 Cuma

Chevroletlerde İndirim


Yeni Chevroletlerde bayram kampanyası.
  • Bir depo ile 1.200 km’lik ekonomik sürüşe sahip Yeni Chevrolet Aveo tüm dizel modellerde 3.600 TL’lik perakende kampanya fırsatı ile Ağustos ayında pazarda yerini alıyor.
  •     Yeni Chevrolet Aveo Hatchback otomatik vitesli modellerde 2.400 TL’lik kampanya fırsatı Ağustos’ta da sürüyor.
  •     Chevrolet Cruze modelleri Ağustos ayına özel 35. 986 TL’den başlayan fiyatlarla satışta...

Yeni Aveo tüm dizel modellerde 3.600 TL’lik Kampanya Chevrolet’den...

Euro NCAP tarafından 2011 yılında kendi segmentinde "Sınıfının En Güvenli Otomobili" seçilen ve 2012’nin ilk yarısında Avrupa’da en çok satılan Chevrolet modeli olan Yeni Aveo HB ve Sedan modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Bir depo ile 1.200km’lik ekonomik sürüşe olanak sağlayan ve çocuk güvenliğinde 1 numara olan Yeni AveoHatchback; 75hp ve 95 hp gücündeki yeni nesil dizel motorları, 3.7 lt ortalama yakıt tüketim değeri, start stop teknolojisi ile rakiplerine fark atarken; Ağustos ayında da 34.457 TL’den başlayan kampanya dahil tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile fark yaratıyor.

Yeni Aveo benzinli modellerde ise 2.400 TL indirim ile Ağustos ayında 29.805 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla pazardaki yerini alıyor.

Chevrolet Cruze’da bayrama özel fırsatları kaçırmayanlar bayramı erken kutlayacak...


Euro NCAP’ten 5 yıldızlı, 8 hava yastığı, standart ESC özelliği ve gözalıcı tasarımı ile büyük beğeni gören Cruze modelleri Ağustos ayına özel 35. 986 TL’den başlayan kampanya dahil tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile dikkatleri çekiyor.

Chevrolet Cruze’un 163 beygire sahip 2.0 litre dizel modeli ise sunduğu mükemmel performansın yanısıra, bayrama özel kaçırılmaz 54.836 TL’den başlayan fırsat fiyatları ile tercih sebebi olacak.

Chevrolet Cruze’larda zor yol koşullarında başarılı manevra yapılmasına yardımcı olan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), ABS fren sistemi ve Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD)  standart olarak sunuluyor. Cruze’un süspansiyonu, fren ve direksiyon sistemleri, çeviklik ve sürüş konforu arasında çok uyumlu bir denge kurmaya olanak tanırken, sürücüye rafine bir sürüş deneyimi de sağlıyor.

Hiç yorum yok: