16 Haziran 2012 Cumartesi

RedBull X-Fighters-Kazlıçeşme


Otomobil meraklıları muhakkak motorsikletleride severler sizler için sevindirici bir haberimiz var,RedBull X-Fighters ücretsiz olarak Zeytinburnu Kazlı çeşme meydanında bu gün saat 20:00'de yapılacak,Daha önceden ücretli olarak yapılması planlanan organizasyon ücretsiz olarak yapılıyor tüm motor tutkunları muhakkak orada olacak .
Konu ile ilgili haber :
Dünyanın en heyecanlı serbest stil motokros yarışması Red Bull X-Fighters Dünya Turu’nun İstanbul ayağı daha önce ilan edildiği gün ve saatte, 16 Haziran Cumartesi, 20:30’da, yeni mekanı Kazlıçeşme Meydanı’nda yapılacaktır. 2001’den bu yana Rusya Kızıl Meydan, Mısır Piramitleri, İspanya Plaza De Les Toros gibi dünyanın önemli tarihi mekanlarında gerçekleştirilen ve tüm dünyada bir milyardan fazla kişinin takip ettiği Red Bull X-Fighters, yeni haliyle İstanbul’da daha da büyük bir seyirci kitlesinin izleyebilmesi için halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecektir. Üstelik Türkiye’de ilk defa yapılacak organizasyonda seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için planlanandan daha da büyük bir parkur inşa edilmektedir. Red Bull X-Fighters Dünya Turu spor direktörü Tes Sewell, “Birkaç günde yeni bir yarış parkuru tasarlayıp inşa etmek bizim için kolay olmadı, ama pist yapımcılarımız dünyanın en iyileridir. Genişletilmiş haliyle yeni parkur dünyanın en iyi sporcularının kıran kırana yarışmasına daha da fazla olanak tanıyacak” dedi.
2011 Şampiyonu İspanyol sporcu Dany Torres ise "Motivasyonum çok yüksek ve genel pozisyonumu korumak için İstanbul'da podyuma çıkmak en büyük hedefim. İstanbul'a gelip hayranlarımla buluşmak ve onlara unutulmaz bir gece yaşatmak için sabırsızlanıyorum" dedi. 13 Nisan’da Dubai’de (BAE) başlayan ve 12 Mayıs’ta Glen Helen (ABD)’da devam eden Red Bull X-Fighters Dünya Turu, 20 Temmuz’da Madrid (İspanya), 11 Ağustos’da Münih (Almanya) ve 6 Ekim’de Sidney’de (Avustralya) gerçekleştirilecektir.
İstanbul ayağı için önceden satılmış olan biletlerin para iadesi Biletix üzerinden yapılacak.

Hiç yorum yok: